Alain Miliat piros őszibarack lekvár 230g
culinaris.hu
... Piros-narancssárga őszibarackból készült lekvár Lyon nyugati vidékéről, őszibarackfa és mandulalevelek aromájával. Bársonyos ízét kóstolás után még sokáig a szánkban érezhetjük. A szezonalitás miatt az egyes termékek csak az év bizonyos szakaszaiban elérhetőek, így biztosítva a maximális frissességet és ízhatást. Fontos, hogy száraz, hűvös helyen tartsuk a minőség megőrzése érdeké...
2018-02-20
Alain Milliat sárgabaracklé 1l
culinaris.hu
... behűtve fogyaszthatjuk reggelire vagy akár villásreggelire is. A felhasznált gyümölcsök meghatározott termőterületekről származnak, melyet természetesen minden üvegen feltüntettek. A szezonalitás miatt az egyes termékek csak az év bizonyos szakaszaiban elérhetőek, így biztosítva a maximális frissességet és ízhatást. Fontos, hogy száraz, hűvös helyen tartsuk a minőség megőrzése érd...
2018-02-20
Alain Milliat rosé szőlőlé 1l
culinaris.hu
... Chateau de Carignan Cabriac vidékének Carignan rosé szőlőjéből. A felhasznált gyümölcsök meghatározott termőterületekről származnak, melyet természetesen minden üvegen feltüntettek. A szezonalitás miatt az egyes termékek csak az év bizonyos szakaszaiban elérhetőek, így biztosítva a maximális frissességet és ízhatást. Fontos, hogy száraz, hűvös helyen tartsuk a minőség megőrzése ér...
2018-02-20
Alain Milliat paradicsomlé 1l
culinaris.hu
... paradicsomleve készül. Intenzív és gyümölcsös aromájú reggeli ital. A felhasznált gyümölcsök meghatározott termőterületekről származnak, melyet természetesen minden üvegen feltüntettek. A szezonalitás miatt az egyes termékek csak az év bizonyos szakaszaiban elérhetőek, így biztosítva a maximális frissességet és ízhatást. Fontos, hogy száraz, hűvös helyen tartsuk a minőség megőrzés...
2018-02-20
Alain Milliat kékszőlőlé 1l
culinaris.hu
... Syrah szőlőfajtából préselt, mély ízű és testes kékszőlőlé. A felhasznált gyümölcsök meghatározott termőterületekről származnak, melyet természetesen minden üvegen feltüntettek. A szezonalitás miatt az egyes termékek csak az év bizonyos szakaszaiban elérhetőek, így biztosítva a maximális frissességet és ízhatást. Fontos, hogy száraz, hűvös helyen tartsuk a minőség megőrzése érdeké...
2018-02-20
Alain Milliat őszibaracklé 1l
culinaris.hu
... Bársonyos ízét kóstolás után még sokáig a szánkban érezhetjük. A felhasznált gyümölcsök meghatározott termőterületekről származnak, melyet természetesen minden üvegen feltüntettek. A szezonalitás miatt az egyes termékek csak az év bizonyos szakaszaiban elérhetőek, így biztosítva a maximális frissességet és ízhatást. Fontos, hogy száraz, hűvös helyen tartsuk a minőség megőrzése érd...
2018-02-20
Alain Milliat Cox almalé 1l
culinaris.hu
... angol származású desszertalmából, a Cox almából. Édes és friss. A felhasznált gyümölcsök meghatározott termőterületekről származnak, melyet természetesen minden üvegen feltüntettek. A szezonalitás miatt az egyes termékek csak az év bizonyos szakaszaiban elérhetőek, így biztosítva a maximális frissességet és ízhatást. Fontos, hogy száraz, hűvös helyen tartsuk a minőség megőrzése ér...
2018-02-20
Alain Milliat Chardonnay fehér szőlőlé 0,33l
culinaris.hu
... tartósítószerek nélkül. Tisztán csak a szőlő íze, semmi más. A felhasznált gyümölcsök meghatározott termőterületekről származnak, melyet természetesen minden üvegen feltüntettek. A szezonalitás miatt az egyes termékek csak az év bizonyos szakaszaiban elérhetőek, így biztosítva a maximális frissességet és ízhatást. Fontos, hogy száraz, hűvös helyen tartsuk a minőség megőrzése érdek...
2018-02-20
Alain Milliat passionfruit lé 0,33l
culinaris.hu
... alkalmával, vagy hozzáadhatunk egy keveset a gyümölcssaláta öntetéhez. A felhasznált gyümölcsök meghatározott termőterületekről származnak, melyet természetesen minden üvegen feltüntettek. A szezonalitás miatt az egyes termékek csak az év bizonyos szakaszaiban elérhetőek, így biztosítva a maximális frissességet és ízhatást. Fontos, hogy száraz, hűvös helyen tartsuk a minőség megőr...
2018-02-20
Alain Milliat meggylé 0,33l
culinaris.hu
... desszertek mellé, hogy a meggy fanyarságát ellensúlyozhassa. A felhasznált gyümölcsök meghatározott termőterületekről származnak, melyet természetesen minden üvegen feltüntettek. A szezonalitás miatt az egyes termékek csak az év bizonyos szakaszaiban elérhetőek, így biztosítva a maximális frissességet és ízhatást. Fontos, hogy száraz, hűvös helyen tartsuk a minőség megőrzése érdek...
2018-02-20
Alain Milliat málnalé 0,33l
culinaris.hu
... belőle öntetet fagylaltra, de akár sorbet is készülhet belőle. A felhasznált gyümölcsök meghatározott termőterületekről származnak, melyet természetesen minden üvegen feltüntettek. A szezonalitás miatt az egyes termékek csak az év bizonyos szakaszaiban elérhetőek, így biztosítva a maximális frissességet és ízhatást. Fontos, hogy száraz, hűvös helyen tartsuk a minőség megőrzése érd...
2018-02-20
Alain Milliat feketeribizlilé 330ml
culinaris.hu
...termékről Különlegesen sűrű, finom, gazdag szederlé. A felhasznált gyümölcsök meghatározott termőterületekről származnak, melyet természetesen minden üvegen feltüntettek. A szezonalitás miatt az egyes termékek csak az év bizonyos szakaszaiban elérhetőek, így biztosítva a maximális frissességet és ízhatást. Fontos, hogy száraz, hűvös helyen tartsuk a minőség megőrzése érdekében. cég...
2018-02-20
Alain Milliat ananászlé 0,33l
culinaris.hu
... és lágy, egzotikus ízű gyümölcslé friss ananászból préselve. A felhasznált gyümölcsök meghatározott termőterületekről származnak, melyet természetesen minden üvegen feltüntettek. A szezonalitás miatt az egyes termékek csak az év bizonyos szakaszaiban elérhetőek, így biztosítva a maximális frissességet és ízhatást. Fontos, hogy száraz, hűvös helyen tartsuk a minőség megőrzése érdek...
2018-02-20
Alain Milliat meggylekvár 230g
culinaris.hu
... lekvár elkészítésénél, érett, jellegzetesen fanyar íze miatt. A felhasznált gyümölcsök meghatározott termőterületekről származnak, melyet természetesen minden üvegen feltüntettek. A szezonalitás miatt az egyes termékek csak az év bizonyos szakaszaiban elérhetőek, így biztosítva a maximális frissességet és ízhatást. Fontos, hogy száraz, hűvös helyen tartsuk a minőség megőrzése érde...
2018-02-20
Alain Milliat paradicsomlé 330ml
culinaris.hu
... paradicsomleve készül. Intenzív és gyümölcsös aromájú reggeli ital. A felhasznált gyümölcsök meghatározott termőterületekről származnak, melyet természetesen minden üvegen feltüntettek. A szezonalitás miatt az egyes termékek csak az év bizonyos szakaszaiban elérhetőek, így biztosítva a maximális frissességet és ízhatást. Fontos, hogy száraz, hűvös helyen tartsuk a minőség megőrzés...
2018-02-20
Alain Milliat licsi nektár 330ml
culinaris.hu
... könnyed íze a nyári meleget juttatja eszünkbe. A felhasznált gyümölcsök és zöldségek meghatározott termőterületekről származnak, melyet természetesen minden üvegen feltüntetnek. A szezonalitás miatt az egyes termékek csak az év bizonyos szakaszaiban elérhetőek, így biztosítva a maximális frissességet és ízhatást. Fontos, hogy száraz, hűvös helyen tartsuk a minőség megőrzése érdeké...
2018-02-20
Alain Milliat Syrah kékszőlőlé 0,33l
culinaris.hu
... Cukor nélkül, tiszta kékszőlőlé, a bogyós gyümölcsök aromájával. A felhasznált gyümölcsök meghatározott termőterületekről származnak, melyet természetesen minden üvegen feltüntettek. A szezonalitás miatt az egyes termékek csak az év bizonyos szakaszaiban elérhetőek, így biztosítva a maximális frissességet és ízhatást. Fontos, hogy száraz, hűvös helyen tartsuk a minőség megőrzése é...
2018-02-20
Alain Milliat Sauvignon fehérszőlőlé 0,33l
culinaris.hu
...termékről Sauvignon szőlőből készült fehér szőlőlé. A felhasznált gyümölcsök meghatározott termőterületekről származnak, melyet természetesen minden üvegen feltüntettek. A szezonalitás miatt az egyes termékek csak az év bizonyos szakaszaiban elérhetőek, így biztosítva a maximális frissességet és ízhatást. Fontos, hogy száraz, hűvös helyen tartsuk a minőség megőrzése érdekében. cégr...
2018-02-20
Alain Milliat rosé szőlőlé 0,33l
culinaris.hu
... Chateau de Carignan Cabriac vidékének Carignan rosé szőlőjéből. A felhasznált gyümölcsök meghatározott termőterületekről származnak, melyet természetesen minden üvegen feltüntettek. A szezonalitás miatt az egyes termékek csak az év bizonyos szakaszaiban elérhetőek, így biztosítva a maximális frissességet és ízhatást. Fontos, hogy száraz, hűvös helyen tartsuk a minőség megőrzése ér...
2018-02-20
Alain Milliat Merlot kékszőlőlé 0,33l
culinaris.hu
... Cukor nélkül, tiszta kékszőlőlé, a bogyós gyümölcsök aromájával. A felhasznált gyümölcsök meghatározott termőterületekről származnak, melyet természetesen minden üvegen feltüntettek. A szezonalitás miatt az egyes termékek csak az év bizonyos szakaszaiban elérhetőek, így biztosítva a maximális frissességet és ízhatást. Fontos, hogy száraz, hűvös helyen tartsuk a minőség megőrzése é...
2018-02-20
1 2 
Alain Miliat, Alain Milliat, Alain Milliat Cox, Alain Milliat Chardonnay, Alain Milliat Syrah, Alain Milliat Sauvignon, Alain Milliat Merlot, Carignan Cabriac, szánkban érezhetjük, szezonalitás miatt, egyes termékek, maximális frissességet, minőség megőrzése, felhasznált gyümölcsök, minőség megőrzés, gyümölcssaláta öntetéhez, minőség megőr, meggy fanyarságát, nyári meleget, bogyós gyümölcsök, ellensúlyozhassa, feketeribizlilé, desszertalmából, villásreggelire, tartósítószerek, elkészítésénél, gyümölcssaláta, paradicsomleve, mandulalevelek, fogyaszthatjuk, meghatározott, természetesen, őszibarackból, hozzáadhatunk, szőlőfajtából, sárgabaracklé, jellegzetesen, frissességet, szezonalitás, feltüntettek, szakaszaiban, feltüntetnek, paradicsomlé, őszibaracklé, passionfruit, különlegesen, fehérszőlőlé, narancssárga, őszibarackfa, felhasznált, meggylekvár, fanyarságát, biztosítva, gyümölcsök, gyümölcsös, kékszőlőlé, származnak, elérhetőek, őszibarack, származású, gyümölcslé, ananászból, chardonnay, desszertek, aromájával,
IttKaphatoBot - URL beküldés - Felhasználási feltételek - Adatvédelem - Impresszum © 2013 TVN.HU Kft.